Vergelijk aanbieders van Video on Demand

[ad_1]

Nederland kent veel online videostreamingdiensten en aanbieders van video-on-demand. Er zijn veel verschillen tussen de online videodiensten.

Wat zijn de maandelijkse kosten van het streamen van online films? Wat is het video on-demand aanbod van Netflix en Amazon Prime Video, Disney+ of Apple TV+? Welke videostreamingdienst heeft meer films en series? Op welke apparaten kun je video on demand gebruiken?

Vergelijk video on demand aanbieders in Nederland

Scroll naar rechts op je mobiele apparaat om andere videostreamingdiensten te vergelijken.

Netflix vs. Amazon Prime Video. Videoland vs. Pathe Thuis. Disney+

We hebben de verschillen tussen de online videodiensten Netflix (Amazon Prime Video), Videoland, Videoland en Pathe Thuis voor je op een rijtje gezet. Leer nu de verschillen. Is het mogelijk om je favoriete films en series offline te bekijken via elke online videodienst? Hoe zit het met de Nederlandse ondertiteling die alle video on demand aanbieders aanbieden? Wat is het aanbod van video on demand? Je kunt hier online videodiensten vergelijken. In 2019 was er in Nederland een flinke toename van video on demand diensten. In november werd Apple TV+ gelanceerd en werd Disney+ gelanceerd. Dit maakt het lastiger om de juiste keuze te maken. Vergelijk Apple TV+ en Disney+ om te zien welke videostreamingdiensten in Nederland beschikbaar zijn.

Nieuwe vod-aanbieders in opkomst?

Nederland heeft al een grote markt voor aanbieders van video on-demand diensten, en we kunnen verwachten dat er de komende jaren meer zullen komen. WarnerMedia lanceerde in 2020 HBO Max in Amerika. De streamingdienst zal in 2021 in Europa beschikbaar zijn. De streamingdiensten van WarnerMedia zijn in maart 2022 door WarnerMedia in Nederland gelanceerd

NENT Group heeft in 2022 ook Viaplay in Nederland gebracht. ViacomCBS en Comcast brengen het video-on-demand platform SkyShowtime in 22 Europese landen, waaronder Nederland

Uw eigen rangschikking van de top video on demand aanbieders

Wilt u bijdragen aan deze lijst? Vul dan deze enquête in over de beste video-on-demand aanbieder in Nederland. Zo krijgen we een breder resultaat dat beter aansluit bij de wensen van Nederlandse gebruikers. Deze enquête kan worden ingevuld via onderstaande banner. Wij zijn u dankbaar voor uw medewerking.

Video on demand enquête 2022 - Desktop

Betekenis van Video on Demand

Video on Demand is een dienst waarmee gebruikers films en series rechtstreeks naar hun apparaten kunnen streamen. Een video on demand dienst stelt gebruikers in staat om films en series te streamen vanaf servers. De films of series worden niet op hun apparaat opgeslagen.

Video on demand cadeaubon

U kunt overwegen om een abonnement op een video-on-demand dienst cadeau te doen aan familie en vrienden. Cadeaubonnen zijn een optie. Ze zijn niet alleen om cadeau te geven. Giftcards kunnen ook door uzelf worden gebruikt. Giftcards zijn beschikbaar voor Netflix, Spotify en Deezer, maar ook voor Google Play, iTunes, Google Play Xbox, PlayStation en Nintendo. U kunt meer lezen door op de onderstaande banner te klikken.

Live Sporten – Kijken

Bij sommige streamingdiensten kun je naast films en series ook live sport bekijken. Het is vaak moeilijk om de juiste dienst te vinden via welke een bepaalde sportwedstrijd kan worden bekeken, omdat deze rechten vaak per sport, competitie of toernooi worden verkocht. Wij hebben een overzicht gemaakt. U kunt de uitzendrechten voor live sport hier bekijken

netflix-banner-video-on-demand

Wilt u meer online videodiensten vergelijken.

Wij doen ons best om deze vergelijker zo volledig mogelijk te maken. Zijn er online video streaming diensten of video on demand aanbieders die ontbreken in dit overzicht van de markt? Zijn er ontbrekende of onjuiste functionaliteiten? Wij zullen de online videodienst vergelijking zo nauwkeurig mogelijk maken. Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Vergelijk andere streamingdiensten

Op vergelijkstreaming.nl kunt u niet alleen aanbieders van video on demand vergelijken, maar ook aanbieders van muziekstreamingdiensten en cloud gaming diensten. Deze diensten kunt u vergelijken door hun respectievelijke overzichtspagina’s te bezoeken. Klik op de onderstaande icoontjes om naar de juiste pagina te gaan

Nieuwste video on demand artikelen

Delen Viaplay abonnement wordt gedoogdDelen Viaplay abonnement wordt gedoogd

Het delen van abonnementen op Viaplay is toegestaan

Viaplay heeft tijdens haar kwartaalpresentatie verklaard dat het niet actief gaat optreden tegen het delen van accounts. Anders Jensen, CEO van Viaplay, ziet het delen van accounts niet als een groot probleem.