SkyShowtime; kosten, releasedatum Nederland & België, aanbod en meer

[ad_1]

Met de lancering van SkyShowtime slaat de streamingdienst SkyShowtime de handen ineen met het Amerikaanse mediabedrijf Paramount (voorheen bekend als ViacomCBS), en het Amerikaanse kabelbedrijf Comcast.

Er blijven veel vragen over nu de streamingdienst naar Nederland komt. Wanneer krijgt Nederland de videodienst? Wat zijn de maandelijkse kosten voor SkyShowtime? Welke films en series zijn beschikbaar voor streaming?

Deze en andere informatie is te vinden in dit artikel over de streamingdienst van Paramount of Comcast.

Wat is SkyShowtime precies?

SkyShowtime is een combinatie van Paramount’s streamingdiensten Paramount+, en Peacock van Comcast. Deze twee bedrijven hebben de handen in elkaar geslagen om één streamingdienst aan te bieden in 20 Europese landen.

Beide bedrijven hebben het potentieel voor veel spannende films en series. Paramount Pictures, MTV en Nickelodeon zijn allemaal onderdeel van het mediabedrijf Paramount (voorheen ViacomCBS). Het is ook eigenaar van Comedy Central, Comedy Central, ShowTime, BET, Comedy Central, Comedy Central, en BET. Comcast, een kabelmaatschappij, is eigenaar van NBCUniversal, alsmede van Sky Limited.

Het platform van Peacock wordt gebruikt om de streamingdienst te creëren. Mensen die vertrouwd zijn met deze streamingdienst zullen de interface in een paar seconden kunnen gebruiken.

logo-skyshowtime-aanbod-skyshowtime-kosten-skyshowtime-Nederland-
Het logo van SkyShowtime

De Europese Unie heeft de joint venture tussen Paramount en Comcast op 3 februari officieel goedgekeurd. Dankzij deze goedkeuring kan de streamingdienst in alle EU-landen worden gelanceerd.

SkyShowtime aanbod

Zoals we hierboven al aangaven, zou de streamingdienst veel interessante series en films kunnen aanbieden. Tijdens de lancering belooft de streamingdienst meer dan tienduizend uur aan content.

Het aanbod van SkyShowtimeInclusieffilms en series van streamingdienst Paramount+ en Peacock. Het is nog niet duidelijk welke films en series in Nederland aan de catalogus van de dienst worden toegevoegd. Star Trek: Discovery is alleen in Amerika beschikbaar op Paramount+. Star Trek: Discovery is in Nederland beschikbaar via Netflix en Star Trek: Picard bij Prime Video.

In de komende maanden zal duidelijk worden hoe het daadwerkelijke aanbod van de nieuwe streamingdienst voor Nederland eruit gaat zien. Het bedrijf is ook van plan om nieuwe series en films aan de video-on-demanddienst toe te voegen die niet op andere platforms beschikbaar zijn.

Kosten

Informatie over de prijzen van SkyShowtimeDezeontbreken nog.

Paramount+ is in Amerika beschikbaar voor 9,99 dollar per maand of 99,99 dollar per jaar. Peacock heeft verschillende abonnementsopties. De goedkoopste is $4,99 per maand. De dienst heeft advertenties en je kunt voor deze prijs geen films of series offline kijken. Met het $9,99 per maand duurdere abonnement kun je sommige films en series wel offline kijken, maar verdwijnen de advertenties.

SkyShowtime in Europa zal waarschijnlijk een vergelijkbare prijs hebben. Het is waarschijnlijk dat SkyShowtime voor een veel hogere prijs op de Europese markt zal komen. Meer over de kosten van SkyShowtime kunt u hier lezen.

Release datum SkyShowtime Nederland & België

De SkyShowtime komt op de volgende datum uit:Nederland bevindt zich in 2022. Volgens recente communicatie spreekt de streamingdienst over 2022. De exacte datum is op dit moment nog onbekend

Lancering België

Over een eventuele lancering in België is nog geen informatie beschikbaar. België ontbreektDelijst van de eerste Europese landen die de streamingdienst van Paramount of Comcast ontvangen is beschikbaar

De streamingdienst is beschikbaar in Albanië, Andorra en Bosnië en Herzegovina, evenals in Bulgarije, Denemarken en Finland.

aanbod-skyshowtime-skyshowtime-vergelijken-streamingdiensten-vergelijkenaanbod-skyshowtime-skyshowtime-vergelijken-streamingdiensten-vergelijken

Nieuws

Video op aanvraag vergelijken

Veel details blijven onduidelijk over de streamingdienst van Comcast en Paramount. Het is zeer waarschijnlijk dat SkyShowtime binnenkort zal worden onthuld met meer informatie over het aanbod, de kosten en de releasedatum. Het is de moeite waard om andere streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Prime Video en anderen te vergelijken.

Vergelijk video op aanvraag

Vaak gestelde vragen

Wat is SkyShowtime precies?

SkyShowtime, een streamingdienst, is tot stand gekomen in samenwerking tussen Paramount Media (voorheen bekend als ViacomCBS), en kabelbedrijf Comcast.

Wanneer zal SkyShowtime beschikbaar zijn in Nederland

De streamingdienst zal in 2022 in Nederland beschikbaar zijn.

Wanneer debuteert SkyShowtime in België?

Het is onbekend wanneer en of de streamingdienst in België beschikbaar zal zijn. In 2022 zal de streamingdienst beschikbaar zijn voor 22 Europese landen. België is echter niet in deze lijst opgenomen.